Image21

 

 

 Karlberg M

Här bor vi, Jag och min man Bengt och vi har Collietikarna "Enya" Steadwyn Showstar 7 år, "Thilda" Almais Lady Blackberry 4 år, "Nova" Steadwyn Most Classic O´Felicity 3år 

Vi bor i ett litet samhälle som heter Stjärnhov, som ligger i hjärtat av Södermanland, ca 5,5 mil från Södertälje.

Vi har även döttrarna Linda med sambo och barnen Emma och William,Erik och Theodor, Camilla med sambo och barnen Alva och Josefine och Valter.

Hundintresset började redan i vaggan, vid min födelse fanns Dvärgspetsen "Tomtitt"

Mimmi 2 år M

som sedan blev avlöst med Sheltientiken "Pyret" Bifrosts Pandora, tyvärr gick hon bort endast 1½ år gammal. Hon sprang över vägen och blev påkörd av en bil. Då var jag endast 7 år gammal. Men mamma kunde inte vara utan hund så vi fick hem Sheltietiken "Molly" Pukedals Millicent. Som fick 3 st valpar 1 hane och 2 tikar. Det var klart att jag skulle få egen hund, då var jag 10 år.

Zenita valp M

 Det blev tikvalpen Zenita. Hon fanns med mig i 13 år.

Zenita M

 Medans jag bodde hemma skaffade mamma även Newfoundlandstiken "Pia".

Pia M

 Sedan flyttade jag hemifrån och var utan hund i 10 år, då var det bara barn som gällde. Men sen kom hundbegäret och vi skaffade Shetietiken "Sabina" Honeybrook I Got A Feeling

Sabina bild M

och sedan "Sandra" Hillfire Flame Of Spirit.

Sandra

 Jag har gått med dom på utställning och Sabina även tränats i Agility. När Sandra var 6 år Bytte vi ras och det blev Collie. Jag blev ju frälst av rasen redan som liten, jag har ju sett Lassie ett otal gånger. Tänk att på äga en en sådan klok, söt och vänliga hund. Det hade jag bestämt som liten.

Vi var till Karin som har Sable Shade´s och fick Indra, våran trf. tik. Jag ville börja med uppfödning men Indra har HD. Jag har ju sneglat på Anjas vackra Collies från Steadwyn, så när jag frågade ifall jag kunde köpa valp från henne, var det inga problem. Jag vill ju ha en Collie som jag kan ställa ut och börja med uppfödning. Väntan blev lång, det tog 2 år innan jag fick "Enya" Steadwyn Showstar. Men det var det värt.

Kennelnamnet STARSPANGLE´S  fick jag överta hösten -07. Ännu har jag inte haft några valpar men planeringen är att para både Thilda och Nova.