Image32

1/5-11

Var vi på en inoff. utställning i Strängnäs för att alla barnbarn skulle få ställa ut sin Collie, Josefine var för liten så det blev Sheltien Häxa i stället.

Image1

Först går Josefine 3 år med Sheltien Häxa, Alva 6 år med Nova, Emma 7 år med Thilda och William 6 år med Enya.

Josefine

Man måste vara koncentrerad när man ställer ut! Snyggt jobbat Josefine!!

Jossan

9/4-11

Då var vi på en inoff. utställning i Köping och Emma skulle ställa ut Nova 7 mån i "Barn med hund" det var många barn som ställde ut sin älsklingar. Emma jobbade på bra så hon blev placerad 1:a. Domare var Christoffer Beckmann. Emma är tälvlingsinriktad så dagen blev perfekt. En lycklig 7 åring som åkte hem.

Image2

18/10-09

Var vi till Heby, inoff. utställning, vi hade Indra med oss. Det var 3 barn som ställde upp i "barn med hund", en liten tös hoppade av så det blev bara Emma och Nea som ställde upp. Nea gick med en liten Sheltie och Emma gick med Indra. Indra är lite egensinnig så Emma fick jobba med henne och hon kunde visa henne. Domaren tyckte det gick bra och Emma hade en så stor hund så hon blev placerad 1:a. Emma var överlycklig när hon åkte hem.

 

Emma och Indra

 

30/8-09

Nu var det dax igen för Emma och följa med på utställning, Emma och Enya gick "barn med hund". Det var 7 st anmälda, Emma var yngst, men dom kom på en 4:e plats. Inte illa, för vi har inte tränat. Men vi får åka på fler inoff. utställningar så Emma kan träna med Enya.

 Emma och Enya

Står hon bra?

Emma väntar

Snart är det min tur

Emma gå ut i ringen

Emma i ringen

Det går ju riktigt bra!

Emma

Snyggt Emma, snart har jag hjälp på utställning!

Emma och Sickan B

4.e placering och sen lite utställningstaktik med domaren Sickan Beckman,

 den tösen får vi snart se i stora ringen.

 

EMMAS FÖRSTA UTSTÄLLNING

Emmas fösta utställning var i maj-07, Emma var endast 3 år gammal hon ställde ut Enya 4 mån i "barn med hund" dom kom på 2:a plats

Emma och Enya

På Oxelösunds BK